Wonen

Appartement bestaande bouw
Sfeerimpressie appartement in de bestaande bouw.

Tabakko is een pand waarin bestaande bouw is gecombineerd met nieuwbouw. Het oorspronkelijke pand bestond uit twee verdiepingen; Waarborg Vastgoed realiseerde een optopping over de gehele oppervlakte van het pand. Daarnaast werd het gedeelte aan de rechterkant van het pand gesloopt, om daar vervolgens een nieuwe, moderne aanbouw te realiseren. Het pand kreeg in zijn totaliteit vier woonlagen die tezamen goed zijn voor ruim 4.100 m2 vloeroppervlakte.

Appartementen Tabakko

Uiteindelijk zijn in wooncomplex Tabakko 56 huurappartementen gerealiseerd, variërend van 50 m2 tot ruim 70 m2. De kleinere wooneenheden in het pand zijn ongeveer 50 m2 groot en bestaan uit een woonkamer met open keuken, een badkamer met toilet en een slaapkamer. De indeling maakt de appartementen uitermate geschikt voor alleenstaanden en jonge stellen.

Nieuwbouwappartement

Sfeerimpressie nieuwbouwappartement.

Voor wie?

Tabakko is ontwikkeld voor mensen die op zoek zijn naar een hoogwaardige, centraal gelegen, maar betaalbare huurwoning in de stad Groningen. Belangrijk detail is dat de kleinere woningen onder de huursubsidiegrens vallen.