Wonen

Appartement bestaande bouw
Sfeerimpressie appartement in de bestaande bouw.

Tabakko wordt een pand waarin bestaande bouw wordt gecombineerd met nieuwbouw. Het oorspronkelijke pand bestaat uit twee verdiepingen; Waarborg Vastgoed realiseert een optopping over de gehele oppervlakte van het pand. Daarnaast wordt het gedeelte aan de rechterkant van het pand gesloopt, om daar vervolgens een nieuwe, moderne aanbouw te realiseren. Het pand krijgt in zijn totaliteit vier woonlagen die tezamen goed zijn voor ruim 4.100 m2 vloeroppervlakte.

Appartementen Tabakko

Uiteindelijk worden in wooncomplex Tabakko 56 huurappartementen gerealiseerd, variërend van 50 m2 tot ruim 70 m2. De kleinere wooneenheden in het pand zijn ongeveer 50 m2 groot en bestaan uit een woonkamer met open keuken, een badkamer met toilet en een slaapkamer. De indeling maakt de appartementen uitermate geschikt voor alleenstaanden en jonge stellen.

Nieuwbouwappartement

Sfeerimpressie nieuwbouwappartement.

Voor wie?

Tabakko wordt ontwikkeld voor mensen die op zoek zijn naar een hoogwaardige, centraal gelegen, maar betaalbare huurwoning in de stad Groningen. Belangrijk detail is dat de kleinere woningen in Tabakko onder de huursubsidiegrens vallen. Spreekt het wooncomplex Tabakko je aan en heb je interesse in één van de 56 appartementen?

Schrijf je in